Vuosi yrittäjän elämää takana

Tällä viikolla tulee vuosi täyteen siitä, kun avasin putiikkini. Tämä ensimmäinen vuosi on ollut oikeastaan vasta opettelua. Vaikka olen ollut alalla jo useamman vuoden, on tähän ensimmäiseen vuoteen mahtunut kuitenkin paljon uusia asioita.

Erikoisliikkeessä käy erilaisia asiakkaita kuin ketjuliikkeissä, onneksi. Myös valikoima tulee olla erittäin paljon laajempi kuin ketjuliikkeen. Minulla on myynnissä myös uskomattomia asioita, kuten push-up:it bikineihin tai hikisuojat puseroon. Kun asiakas löytää näitä erikoisuuksia niin tyytyväisyys paistaa läpi ja se lämmittää mieltäni. Myös rintaliivivalikoima pitää olla laaja. Tällä hetkellä se on A-kupista J-kuppiin. Minulla on myös tavarantoimittaja, jolta voin tilata isompia kuppikokoja aina O-kuppiin asti. Tällä hetkellä hyllystäni löytyy reilu 80 erilaista rintaliiviä, näiden lisäksi vielä erikoisliivit (urheiluliivit, imetysliivit ja proteesiliivit). Jossakin vaiheessa laskin eri uikkarimallit: sain noin 50 eri mallia. Valikoimaa löytyy omasta mielestäni ihan kivasti. Hintataso on rintaliiveissä 50 -100 euron välillä, edullisempia en ole ajatellut edes ottaa myyntiin. En ole vakuuttunut niiden laadusta, haluan että voin hyvällä omallatunnolla myydä kaikki tuotteeni, joita putiikissani on. Joskus tarjoan asiakkaille uutta ja ihanaa. Joskus laitan houkuttelevan tarjouksen kohtuuhinnalla. Joskus meillä on herkkuja tarjolla, joskus on kilpailuja. Kaikkia uusia keinoja asiakkaille pitää keksiä. Putiikki Bran slogan ”alusta asti parempaa” pitää myös minut virkeänä.

Toki vuoteen mahtui myös hiljaisia aikoja, mutta nyt ne on koettu ja tiedossa seuraavaa vuotta ajatellen.  Ei tämä ensimmäinen vuosi vielä ole ollut ruusuilla tanssimista, mutta se oli odotettavissakin.

Nyt luodaan pohjaa tuleville vuosille. Olen saanut energiaa jaksaa hiljaisinakin aikoina, kun olen huomannut, että minullahan on jo kanta-asiakkaitakin!  Ja asiakkaiden palaute on ollut todella kannustavaa.

Muutamat toki epäilevät, että kannattaako Nummelassa tämän tyyppinen liike.  Tosin jokainen toivoo, että jaksaisin ja olisin pystyssä vielä tulevaisuudessakin. Tässä sitä edelleen ollaan 🙂

Lomaa en ole pitänyt Pääsiäistä lukuun ottamatta, mutta usko siitä, että tämä lähtee rokkaamaan voittaa lomahaaveet. Kyllä minulla on vielä aikaa lomailla, siitä olen aivan varma. Olen seurannut hieman huvittuneena yhteiskuntasopimusneuvotteluja, jossa mm. pidettiin isoa ääntä vuosittaisen työajan lisäämistä 24 tunnilla. No, enpä sano mitään 🙂

Kiitän teitä kaikkia ihania asiakkaita, jotka olette uskaltautuneet putiikkiini ostoksille! Olette ihania! Toivottavasti olette saaneet hyvää palvelua, jotta myös jatkossa olette asiakkaitani! Jos olette saaneet hyvää palvelua, niin muistakaa kertoa siitä eteenpäin. Jos haluatte kehittää toimintaani, niin olkaa rohkeasti yhteydessä minuun.  Haluan, että putiikkini on muutakin kuin pelkkä rintaliivikauppa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.