RUUHKAA SOVITUSKOPEISSA

Niin se kevät ja kesä vaan hurahtivat ohi ilman yhtään blogikirjoitusta!

Kevät- kesäkausi on ollut putiikin parhaimpia ajanjaksoja. Syynä pidän sitä, että kevätaurinko tuli jo maaliskuussa näkyviin ja kevät oli pitkä sekä lämmin. Hyvät kelit ovat mannaa kivijalkakauppiaille ja etenkin vaatekaupalle. Kesän juhlat ja lomat kiihdyttävät aina alusasukauppaa keleistä huolimatta. Alemyynti saa kaupoille vakioasiakkaiden lisäksi aivan uusia asiakkaita.

Toinen vaikuttava tekijä on kilpailutilanteen muuttuminen. Naapurikaupunkien naiset (ja osa miehistäkin) ovat siirtyneet asiakkaikseni, koska oman kylän kauppias on laittanut ovet kiinni. Molemmat kauppiaat ovat tehneet pitkän ja ansiokkaan uran alallaan ja jäävät nyt varmasti ansaitulle lomalle/ eläkkeelle monien yrittäjävuosien jälkeen. Meikäläisellä vasta ura on alkutaipaleellaan, toivottavasti niin! Tervetuloa uudet asiakkaat, toivottavasti ensikäyntinne ei jää viimeiseksi. Otan avosylin vastaan kaiken palautteen miten voisin kehittää Putiikkia vieläkin paremmaksi.

Kolmas tekijä ja ehkä tärkein on palvelu – Alusta Asti Parempaa- ajatusmaailma. Yritän aina palvella asiakkaani mahdollisimman hyvin, jos siihen on mahdollisuus. Toisinaan putiikissa saattaa olla ruuhkaa, koska asiakkaat jostakin syystä tulevat aina samanaikaisesti. Silloin Putiikin pitäjästä otetaan mittaa. Punainen lankani on, että palvelen asiakkaat tulojärjestyksessä. Tosin lähes samaan aikaan tullut asiakas saa myös huomioni, kukaan ei jää yksin. Täydellisen palvelun voin antaa vain yhdelle kerrallaan. Onneksi Putiikissa on kaksi isoa sovituskoppia ja olen jo melko hyvä palvelemaan vuorotellen molempia. Tällaisissa tilanteissa asiakkaiden ”yhteistyö” on toivottavaa. Silloin kun molemmat joustavat ja hieman malttavat odottaa niin syntyy paras lopputulos niin asiakkaille kuin minulle.

Rintaliivien sovitus on monelle epämiellyttävä tilanne ja toivonkin asiakkaan varaavan siihen riittävästi aikaa jo suunnitellessaan ostosmatkaa. Yleensä ostos sujuu paljon helpommin asiakkaan ennakkoluuloista poiketen ja sekä minulle että asiakkaalle jää tilanteesta mukava muisto. Jos olet erityisen kiireinen ja kalenterisi täyttyy työ- sekä harrastusmenoista lähes kokonaan, ota rohkeasti yhteyttä niin katsomme sinulle oman yksityisen ajan sovitukseen. Silloin voit rauhassa ostaa koko kauden alusasut kuntoon. Jos vaikka olet lähdössä matkalle, johon pitää hankkia uima-asuja, ranta-asuja, erilaisia rintaliivejä, muokkaavia alusasuja, varaa aika aukioloaikojen ulkopuolelta. Näin saat täydellisesti onnistuneen matkan myyjän avustuksella. Samoin tärkeisiin juhliin valmistuminen saattaa vaatia puvun mukaan ottamista ostoshetkeä varten. Tällöin käydään läpi alusasut ja sukat. Morsian tarvitsee ehkä hääyötä varten jotakin hepenettä ja häämatkalle omat varusteet.

Koska putiikki on kuitenkin kuutena päivänä viikossa auki, olen määritellyt tällaisille aukioloajan ulkopuolisille ostoshetkille oman hinnan, joka on 20 euron kertamaksu, sitä ei kuitenkaan peritä jos ostokset ovat yli 100 euroa. Idea tästä lähti itse asiassa eräältä toiselta yrittäjältä, joka tuli ennen putiikin aukioloaikaa rauhassa sovittamaan ja ostamaan juhlia varten tarvittavat asusteet. Hän olisi ollut valmis maksamaan lisähinnan, vaikka ostokset maksoivatkin yli 100 euroa. Se on lisäpalvelu ja tuntihinta huomattavasti edullisempi kuin kirvesmiehellä 😀

Varaukset voi tehdä soittamalla putiikkiin tai laittamalla viestiä tekstarin, sähköpostin tai facebookin kautta. Puheluista muuten vielä sellainen asia, että jos en heti vastaa, niin palvelen sillä hetkellä putiikissa olevaa asiakasta (joka todennäköisesti on ostava asiakas!). Seuraavalla vapaalla hetkellä soitan sinulle takaisin.

Tehdään yhdessä myös tästä loppuvuodesta ennätyksellinen. Minulla on tosi kova into saada myös loppuvuodesta ennätyksellisen hyvä. Kaikkea kivaa kampanjaa on tulossa, ole kuulolla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.