Syksy – Tule jo!

Kevät ja kesä meni ohi kuin hujauksessa. Aurinkoiset päivät alkoivat jo toukokuussa ja koko kesä juhannusta lukuun ottamatta sujui melko hikisissä tunnelmissa, vai mitä?

Meillä putiikissa tosin toimi ilmastointi mukavasti enkä siis tiedä helteistä mitään  😉 Sain illalla työpäivän päätteeksi tassutella kotiterassille jo hieman mukavampaan lämpötilaan ja nauttimaan Suomen suvesta. Minusta kesä oli oikein miellyttävä!

Varmaan arvaatte mikä oli suosituin tuote kesän aikana? Aivan oikein, uima-asut ja erityisesti bikinit.

Vaikka aloitin tapani mukaan uikkarialen jo kesäkuun alussa, niin melkein kaikille asiakkaille riitti ostettavaa. Muutama asiakas on tässä elokuun aikana vielä etsinyt alehintaisia uikkareita, mutta niissä ei enää kokovalikoima ole kovin kummoinen. Siitä syystä muutama asiakas on lähtenyt ostamatta mitään. Normaalihintaisissa tuotteissa vielä kokoja löytyy paremmin. Meillähän on uima-asuja myynnissä ympäri vuoden, joten osa jää aina normaalihintaisena odottamaan syksyn asiakkaita, jotka aloittavat kuntoilun uimahallissa tai ovat varanneet lomamatkan jonnekin kauaksi syksyn pimeyttä pakoon. Ensimmäiset ensi kesän uikkarimallit tulevat jo ennen joulua, joten ei voida enää puhua mistään kesäsesonkituotteesta vaan puhumme jo vuoden 2019 mallistosta. Muualla maailmassa uikkareita käytetään hieman pidemmällä aikavälillä kuin meillä Suomessa.

Syksyn rintaliivit ovat jo rantautuneet putiikkiin, mutta tuotteita tulee koko ajan pitkin syksyä. Enää ei ole selkeätä sesonkia, vaan olen pyrkinyt ostamaan tuotteita niin, että lähes joka viikko tulee jotakin uutta. Nykypäivänä moni tuote on valitettavasti tavarantoimittajan varastossa vain muutaman kuukauden ja sen jälkeen sen valmistus ja varastointi lopetetaan. Tämä vaikuttaa siihen, että myös tuotteen tilaus on useimmiten mahdotonta tuon ajan jälkeen. Sen vuoksi kannattaa ostaa kiinnostava tuote heti, kun sen näkee. Seuraavalla kerralla sen saaminen voi olla jo myöhäistä.

Syksyllä hameen ja mekon kanssa joutuu pukemaan myös sukkahousut! Mitäpä, jos kokeilisit jotakin kuviollisia tai värillisiä sukkiksia tänä syksynä? Falken mallistosta löytyy ohuita ihonvärisiä ja paksuja mustia tai värillisiä sukkahousuja. Erilaiset kuvioidut sukkahousut saavat aikaiseksi pirteän vaikutelman yksinkertaisen ja yksivärisen asun kanssa.

Syksyllä kannattaa muistaa, että meillä täällä putiikissa on myös ihan kiva valikoima yöasuja. Jo nyt on ollut muutama melko vilpoisa yö ja silloin on kiva pukea päällensä uusi pyjama tai yöpaita.

Nyt on hyvä aika tulla sovittelemaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.