Tuotteet

Putiikki Brasta löytyy rintaliivejä kaikenkokoisille naisille. Pienille naisille tarjoamme yleisesti kokonumerosta 70 A lähtien, jopa ympärysmitta 65 löytyy joistakin malleista. Isoille naisille suurimmat ympärysmitat ovat 120, isoin kuppikoko on J. Tarjolla oleva kokovalikoima vaihtelee malleittain, sillä erikokoiset rinnat tarvitsevat erimallisia rintaliivejä. Aina voit myös tulla kysymään erityiskokoja, mahdollisuuksien mukaan tilaamme asiakkaalle toiveiden mukaiset rintaliivit.

alusasuvalikoimaa

PrimaDonna on belgialainen tuotemerkki, joka juhlii tänä vuonna 150-vuotis merkkipäiväänsä. PrimaDonna on erikoistunut malleihin, joissa on isot kuppikoot. Primadonna ja Primadonna Twist –mallistot koossa 65 -105/kuppi B – J. Mallistosta löytyy sekä t-paitaliivejä että perusliivejä, olkaimettomia rintaliivejä myös isossa koassa sekä muotoilevia alusasuja.

Marie Jo ja Marie Jo L’aventure ovat PrimaDonnan pikkusiskoja. Sama valmistaja, mutta tekee koot pienempään kuppikuntaan. Mallistot 70 - 90/kuppiA – F, topattuja tai push up-liivejä.

Felina on saksalainen rintaliivimerkki, josta löytyy kokoja A-kupista H-kuppiin asti, ympäryksillä 70-110, myös kaarituettomia malleja. Felinan sisarmalli on Felina Conturelle, joka on juhlavampi mallisto. Näissä malleissa on kapeampi olkain ja kauniit pitsit liivejä somistamassa.

Wonderbra on kehitellyt oman olkaimettoman rintaliivimallin, joka pysyy paikallaan vauhdikkaassakin menossa, kokoja löytyy 70-85 B - G-kuppiin asti. Wonderbralta löytyy olkaimettomien lisäksi push up liivejä.

Sapph on nuorekas ja rohkea merkki. Mallistossa on hauskoja kuoseja sekä kivoja yksityiskohtia, eikä hintakaan ole päätä huimaava. Hauska ja iloinen mallisto, jossa paljon eri kokoja.

Anita Comfort on mallisto aikuiselle naiselle, jossa paljon myös kaarituettomia liivejä. Mallistossa isolla ympärysmitalla olevia tuotteita sekä laaja mallisto bodyja.

Löydät meiltä myös seuraavia erikoistuotteita:

Urheiluliivit

Urheiluliivit

Urheiluliiveissä löytyy erilaisia tukitasoja; joogaan riittää kevyempi tuki kuin juoksuun. Urheiluliiveissä myös liivi on suunniteltu niin, että tuki on hieman laajemmalla alueella, jotta paine jakaantuisi tasaisemmin. Urheiluliiveissä rinta litistyy lähemmäksi vartaloa, jotta rinta pysyisi mahdollisimman hyvin paikallaan liikkuessa. Varsinkin nopeissa ja vauhdikkaissa urheilulajeissa kannattaa kiinnittää huomiota olkaimien paikallaan pysymiseen.

Urheiluliiveissä kannattaa kiinnittää huomio helppoon käyttöön; miten rintaliivit saa pois päältä, kun iho on hikinen ja kostea.

Urheiluliiveissä huomio kannattaa kiinnittää myös hengittävään materiaaliin, sen lisäksi tekniset kuidut kuivuvat nopeasti seuraavan päivän urheilusuoritukseen. Kannattaa kuitenkin käyttää useampia urheiluliivejä vuoropäivinä: näin tekstiilikuitu saa levätä ja tuote pysyy kauemmin ryhdikkäänä ja tukevana.

Tuotemerkit: Anita, Amoena

Morsiusmallisto

Morsiusmallisto

Tulevien morsianten tulee olla ajoissa liikkeellä myös alusasujen suhteen. Varsinkin, jos puvun malli asettaa tiettyjä erityisvaatimuksia rintaliivien suhteen. Tulethan viimeistään noin 1-2 kuukautta ennen varsinaista hääpäivääsi sovittamaan tulevat alusasusi. Voit tehdä tästäkin ostoksesta hauskan hetken kaasojen ja ystäviesi kanssa ja varata teille Private Wedding-illan, jossa kaikki voivat rauhassa ostaa oman juhlapukunsa alle sopivat alusasut ammattitaitoisen myyjän opastuksella. Samalla voitte suunnitella häihin liittyviä asioita pienen tarjonnan ohessa.

Selmark on espanjalainen tuotemerkki, josta löytyy laaja valikoima erilaisia hääalusasuja. Mallistosta löytyy sekä kauniisti pitsein koristellut että sileäpintaiset rintaliivit, olkaimettomat rintaliivit, alushousut, korsetit, sukkanauhaliivit ja yöasut. Rintaliiveissä on push up –liivejä eri vahvuuksilla. Täydellinen mallisto nuorille morsiammille.

Tämän lisäksi löytyy muiden eri tuotemerkkien valikoimista kausittain vaihtuvia hääalusasumallistoja. Näistä mallistoista löytyy enemmän vaihtoehtoja eri rintaliivikokoihin.

Varsinkin viime kesänä sekä tulevana kesänä morsiuspuvuissa nähdään paljon avoselkäisiä malleja. Näihinkin malleihin löytyy useimmiten ratkaisu. Käy tutustumassa putiikissa erilaisiin vaihtoehtoihin.

Tuotemerkit: Aubade, Marie Jo

Äitiys- ja imetysliivit

Äitiys- ja imetysliivit

Imetysliivit on tarkoitettu aikaan, jolloin rinnan koko saattaa muuttua jopa muutaman tunnin sisällä maidon kerääntyessä rintoihin ja imetyksen jälkeen taas supistuen. Myös äidin hormonitoiminta muuttaa vartaloa ja raskaus on saattanut tuottaa muutaman lisäkilon. Imetyksen aikana rinnoissa esiintyy tulehduksia ja haavaumia, jotka lisäävät imetysliivien materiaalivaatimuksia. Äitiyden ensimmäisinä kuukausina elämä on usein kiireistä ja siksi onkin tärkeää, että imetysliivejä on useampi pari usein toistuvien pesujen vuoksi  vaihdettavaksi.

Sinun tulee muistaa, että imetysaikana puet rintaliivit päällesi myös yöksi, vaikka muulloin et niin tekisikään!

Imetysajan liiveissä löytyy nykyään houkuttelevia värejä ja kuoseja niin, että ne näyttävät täysin samalta kuin normaalit rintaliivit.

Äitiysmallistostamme löytyy myös raskausajan housut sekä tukivyöt. Imetysaikaan löytyy topattuja sekä toppaamattomia rintaliivejä, t-paitaliivejä, kevyitä toppeja. Kokoja löytyy mallista riippuen 65C/70B :stä aina I-kuppiin asti. Meiltä löytyy imettävälle äidille myös urheiluliivi. Muita imetysajan tuotteita ovat imetyspaita, joka muotoilee keskivartaloa. Ihanan pehmeässä trikoisessa yöpaidassa on etumuksessa toppimainen yläosa sekä pikalukko olkaimissa yöllisiä ruokailuhetkiä varten.

Tuotemerkit: Anita, Cake Lingerie

proteesiliivit

Proteesiliivit

Elämässä tulee tilanteita, joihin emme itse voi vaikuttaa. Suomessa joka 8. nainen sairastuu rintasyöpään jossain vaiheessa elämäänsä. Osalla sairastuneista voidaan poistaa koko rinta tai osa siitä. Akuutin hoitovaiheen jälkeen moni nainen palaa takaisin normaaliin elämään ja jatkaa täysipainoista elämää.

Me autamme sinua alusta asti tarjoamalla sekä hoitovaiheen aikaisia että hoidon jälkeiseen elämään sopivia proteesiliivejä.

Proteesiliivit on suunniteltu herkälle iholle, siksi ne ovat materiaaliltaan pehmeitä ja useimmiten kaarettomia. Proteesiliiveissä on tasku proteesia varten kummankin kupin sisäpuolella. Kuten tavallisissa liiveissäkin myös proteesiliivejä on erikokoisia ja eri näköisiä. Meillä on valikoimissa muutama myydyimpiä malleja, mutta voimme tilata asiakkaan mieltymysten mukaisia liivejä tarvittaessa. Toimitamme myös proteeseja, jos asiakas haluaa tilata kauttamme uuden proteesin edellisen tilalle. Tällöin kannattaa ottaa vanha proteesi mukaan ja tarkistaa mahdolliset kokomerkinnät proteesin myyntipakkauksesta. Proteesit ovat tilaustuotteita ja niiden toimitus kestää 1-2 viikkoa.

Tuotemerkki: Amoena

Muotoilevat alusasut

Muut alusasut

Meiltä löytyy bodyja, muotoilevia paitoja sekä alushameita, paljon erilaisia alushousuja. Näiden lisäksi meiltä löytyy erilaisia lisätarvikkeita alusvaatteisiin: jatkopala rintaliivin hakasiin, silikoniset liukuesteet olkaimien alle, lisätäytettä rintaliivien kuppeihin.

Tuotemerkki Magic Bodyfashion

Uima-asut

Uima-asut

Uimapuvuissa tarjontamme painottuu enemmän isorintaisille naisille, koska ns. ketjuliikkeiden tarjonta on pääasiassa vaatekoon mukaista eikä erikokoisten rintojen mitoitukseen ole kiinnitetty huomiota.

Uima-asuissa meiltä löytyy kokoja A-kupista jopa I-kuppiin asti.

Tuotemerkit: Sunflair, Opera, Lidea, Aubade, Primadonna, Charmline

Uima-asuista löytyy bikineitä, uimapukuja sekä erilaisia tankineja. Suurin osa uima-asuista myydään kokomerkinnällä 38C, 40C, 42D jne. Uimapuvuissa kokovalikoima on 36-56, kuppikoot A-F. Mallivalikoimastamme löytyvät sopivat asut niin aurongonottoon, uintiin kuin kylpyläänkin unohtamatta tavalliseen uimahalliin sopivat.

Bikineitä löytyy valmiina yhdistelminä tai asiakas voi valita erikseen ylä- ja alaosan. Tällaisiin erikseen myytäviin bikineihin voi valita erimallisista housuista itselleen parhaiten istuvan alaosan, jopa erikokoisen kuin yläosan. Bikineitä löytyy 36-50, kuppikoot A-I.

Myös uima-asuissa voit valita topatun tai toppaamattoman rintaosan kaarituella tai ilman. Osassa uimapukuja on vuorikangas, joka litistää vatsaa ja saa vartalosi näyttämään hoikemmalta. Kokouimapukujen leikkaukset ovat vartaloa imartelevia.

Meiltä löytyy iloisen kirkkaita värejä sekä hillitympää yksiväristä, vaaleaa tai tummaa.

Uikkarin päälle on joskus kiva heittää jotakin peittävää esim. erivärisiä pareoita, hameita tai tunikoita, näitäkin kuuluu valikoimiimme.

Yöasut

Yöasut

Yöpukeutumiseen tarjoamme paljon ihania yöpaitoja ja yöasuja:

Lady Avenuen luonnonsilkkiset yöasut ovat viileitä kuumalla ja lämpimiä kylmällä. Pieneen tilaan pakattavina ne ovat erinomaisia myös matkoilla. 

Aubade tarjoaa, kuten alusasuissakin, ranskalaisia yksityiskohtia; seksikästä ja viettelevää.

Gattinan mallistossa on paljon naisellisia yksityiskohtia; pitsejä, kukkia, helmiä. Herkkää ja kaunista!

Short Stories -sarjaan kuuluu  yöpukeutumisen lisäksi asuja vapaa-aikaan ja kotoiluun. Ihania yhdistelmiä paitoja ja leggareita nuorekkaille naisille.

Taubert on perusmallisto, jossa materiaalina käytetään viskoosia ja modaalia. Perinteisiä malleja yöpukuja ja pyjamia, myös isoja kokoja.

sukkahousut

Sukkahousut

Sukkahousut 10, 15, 20 denieriä, kiiltäviä, mattapintaisia, Stay-upit kesän morsiammille sekä muille juhlijoille, polvisukat ja nilkkasukat.

Falken sukissa korkealaatuiset langat ja materiaalit on valmistettu ammattitaidolla, ja ne lisäävät tuotteen kestävyyttä. Nykyaikainen suunnittelu antaa tuotteille persoonallisen leiman.

Tuotemerkki Falke