Ajankohtaista

PutiikkiBra_My Bra_fitting_sovituspalvelu

MY BRA – uusi palvelukonsepti

Olen monesti miettinyt, miten helpottaisin asiakkaitteni ostamista. Olen pyrkinyt alusta asti luomaan viihtyisän myymälän ja lämpimän miljöön putiikilleni. Mielestäni laaja valikoima ja isot sovituskopit yhdistettynä hyvään ja ystävälliseen asiakaspalveluun luovat jo suurimman osan miellyttävästä ostokokemuksesta. Silti vieläkin usein törmään asiakkaisiin, jotka kokevat alusasujen ostamisen edelleen epämiellyttäväksi. Kaikkein tärkeintä meille olisi hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin olette! Huolimatta siitä, että viimeisten vuosien aikana paino on heitellyt tai makkaroita ilmestyy sinne ja tänne eri puolille vartaloa 😉
Helpottaakseni vielä enemmän uusien alusvaatteiden hankkimista, lupaudun jatkossa tekemään myös räätälöityjä palvelutilanteita asiakkailleni. Jos olet kiireinen ja ostoksilla käynti vie liikaa aikaa elämästäsi, voit varata itsellesi sopivan ajankohdan ja laitamme alusasusi kuntoon. Ensimmäisellä kerralla sovimme sinulle yksityisen sovitusajan, jossa tarkistamme kokosi ja teen sinulle yksityisen asiakaskortin. Sen perusteella löydämme helposti jatkossa sinulle tuotteet seuraavaa kautta varten. Tilanteestasi riippuen voit tulla uudelleensovitukseen tai noutaa valmiin ennalta sovitun tuotepaketin. Minun vastuulleni jää muistuttaa sinua seuraavasta kerrasta. Soittamalla tai viestittämällä voit nopeasti saada tarpeellisen tuotteen myös akuutteihin tilanteisiin.
Yksityiset sovitusajat toimivat mainiosti myös niille naisille, joille oman vartalon hyväksyntä ei ole itsestäänselvyys. Joskus on tilanteita, että muiden asiakkaiden läsnäolo häiritsee ostotilannetta ja oman alusvaatekoon etsintä on vaikeutunut. Myös tällaisissa tilanteissa kannattaa varata oma yksityinen aika, niin saamme rauhassa miettiä sopivia ratkaisuja. Ehkä saamme myös itsetuntosi kohoamaan!
Räätälöidyt sovitusajat voit varata varhaisesta aamusta tai myöhemmin illalla, kun putiikin ovet on suljettu.

Äitiysmallisto parhaimillaan kevään synnytyssesonkiin

Äitiysmallistostamme löytyy myös raskausajan housut sekä tukivyöt. Imetysaikaan löytyy topattuja sekä toppaamattomia rintaliivejä, t-paitaliivejä, kevyitä toppeja. Kokoja löytyy mallista riippuen 65C/70B :stä aina I-kuppiin asti. Meiltä löytyy imettävälle äidille myös urheiluliivi. Muita imetysajan tuotteita ovat imetyspaita, joka muotoilee keskivartaloa. Ihanan pehmeässä trikoisessa yöpaidassa on etumuksessa toppimainen yläosa sekä pikalukko olkaimissa yöllisiä ruokailuhetkiä varten.

Kurkistus Kevään trendeihin

Keväällä vaaleat rintaliivit ovat kysytyimpiä. Vaaleat alusasut eivät näy ohuiden ja vaaleiden vaatteiden alta. Tuttua, turvallista ja helppoa. Myös tänä keväänä perinteisen beigen rinnalla on valikoimissa eri puuterinsävyjä, valkoista ja luonnonvalkoista, vaaleanpunaista ja persikkaa.
Alkukevään tuulahdus tulee erisävyisistä punaisista. Mielessä Valentine’s Day ja raikkaan punaiset sävyt. Useammalta toimittajalta tulee eri sävyisiä punaisia rintaliivejä; vadelmanpunaista sekä korallinpunaista.
Rohkeammat valitsevat mustaa. Siitä onkin paljon eri vaihtoehtoja, pitsistä tai sileäpintaista t-paitaliiviä. Mustaa tehostetaan usein punaisella, mutta löytyy myös sinisillä tai beigellä tehosteilla.
Vaikka suurin osa etsii sileäpintaisia t-paitaliivejä, löytyy niistä myös kauniita vaihtoehtoja, joissa olkaimet tai sivuosat on koristeltu pitseillä.
Uudet mallit tulevat tammi-huhtikuun aikana putiikkiin!

Uutuus 2018_alusasut_PutiikkiBra