Ajankohtaista

Triangel_BH_804867_String_801867_Silver_Melange_557

Pikaopas rintaliivien ostoon – Osallistu ja voita itsellesi Felina-alusasusetti

Rintaliiviostokset ovat monen naisen painajainen. Ahtaassa sovituskopissa pukeminen, riisuminen ja sovittaminen tuntuvat jo etukäteen tuskaiselta.

Ratkaisu on asiantunteva rintaliiviliike, jossa myyjä neuvoo oikean mallin ja koon valinnassa. Sovitusurakka on helpompaa, kun ammattilainen tarjoaa vaihtoehtoja sovitettavaksi.

80 % naisista käyttää vääränlaisia liivejä

Oikeiden liivien valinta lähtee siitä, että esität myyjälle toivomuksesi mallista ja materiaalista sekä liivin käyttötarkoituksesta. Mieti, haluatko topatun vai ei-topatun, kaarellisen tai kaarettoman, täyden kupin tai matalamman mallin liivin. Käytätkö liivejä urheillessa, juhlissa vai arjessa? Tällä päästään jo pitkälle.

Toiseksi tärkein asia on oikean ympäryksen ja kupin valinta, joissa kannattaa huomioida seuraavat:

* Rinta mahtuu hyvin kuppiin ja liivin yläosaan ei jää rinnasta kohoumaa. Tämän voit tarkistaa pukemalla t-paidan päälle ja katsoa, onko rinnanmuoto tasainen.

* Liivin alareuna on napakka, mutta ei kiristä liikaa. Liivin alaosan ja ihon väliin ei saisi mahtua kuin sormi tai kaksi. Liivin alareunan ns. paneeli on liivin tärkein tuenantaja yhdessä kaarituen kanssa.

* Olkainten tulee kiinnittyä takana melko keskelle. Etenkin jos sinulla on kapeat olkapäät tai iso povi, olkaimet pysyvät ylhäällä liikkuessasi. Leveät, päällystetyt olkaimet lisäävät käyttömukavuutta. Jos haluat kevyemmän ilmeen liiville, voit valita matalan kupin balconette-liivin, jossa olkaimet lähtevät enemmän sivulta.

* Kaarettomat liivit ovat nyt suosiossa. Kun kaareton liivi on taidolla tehty, se antaa lähes saman tuen kuin kaarellinen.

Trendinä on nyt mukavuus, mutta samalla naisellisuus.

Osallistu kilpailuun alla olevan linkin kautta
https://anna.fi/yleinen/pikaopas-rintaliivien-ostoon-osallistu-ja-voita-itsellesi-felina-alusasusetti

Äitiysmallisto parhaimillaan kevään synnytyssesonkiin

Äitiysmallistostamme löytyy myös raskausajan housut sekä tukivyöt. Imetysaikaan löytyy topattuja sekä toppaamattomia rintaliivejä, t-paitaliivejä, kevyitä toppeja. Kokoja löytyy mallista riippuen 65C/70B :stä aina I-kuppiin asti. Meiltä löytyy imettävälle äidille myös urheiluliivi. Muita imetysajan tuotteita ovat imetyspaita, joka muotoilee keskivartaloa. Ihanan pehmeässä trikoisessa yöpaidassa on etumuksessa toppimainen yläosa sekä pikalukko olkaimissa yöllisiä ruokailuhetkiä varten.

Kurkistus Kevään trendeihin

Keväällä vaaleat rintaliivit ovat kysytyimpiä. Vaaleat alusasut eivät näy ohuiden ja vaaleiden vaatteiden alta. Tuttua, turvallista ja helppoa. Myös tänä keväänä perinteisen beigen rinnalla on valikoimissa eri puuterinsävyjä, valkoista ja luonnonvalkoista, vaaleanpunaista ja persikkaa.
Alkukevään tuulahdus tulee erisävyisistä punaisista. Mielessä Valentine’s Day ja raikkaan punaiset sävyt. Useammalta toimittajalta tulee eri sävyisiä punaisia rintaliivejä; vadelmanpunaista sekä korallinpunaista.
Rohkeammat valitsevat mustaa. Siitä onkin paljon eri vaihtoehtoja, pitsistä tai sileäpintaista t-paitaliiviä. Mustaa tehostetaan usein punaisella, mutta löytyy myös sinisillä tai beigellä tehosteilla.
Vaikka suurin osa etsii sileäpintaisia t-paitaliivejä, löytyy niistä myös kauniita vaihtoehtoja, joissa olkaimet tai sivuosat on koristeltu pitseillä.
Uudet mallit tulevat tammi-huhtikuun aikana putiikkiin!

Uutuus 2018_alusasut_PutiikkiBra